miercuri, 14 iulie 2010

Georgia Voicu, blonda de la Apărare, loveşte din nou!
Regent Security, firma directoarei din MApN, primeşte în continuare contracte de la stat
Acasă ● Actualitate
Regent Security, firma directoarei din MApN, primeşte în continuare contracte de la stat

Conectarea firmelor de partid la banul public şi minciuna dusă până în pânzele albe sunt doar două dintre cele mai deranjante tare ale actualei puteri. Cotidianul.ro vă prezintă azi încă un exemplu care ilustrează perfect această stare de fapt.



În urmă cu o lună, cotidianul.ro dezvăluia modul în care câştigă pe bandă rulantă contracte cu statul grupul de firme de pază care aparţin "blondei de la MApN", Georgia Gabriela Voicu, director la Oficiul Naţional pentru Comemorarea Eroilor (ONCE), instituţie aflată în subordinea MApN.

Norocel Anastasescu, asociatul şi partenerul de viaţă al Georgiei Voicu, a înfiinţat firma de securitate şi pază Regent Security SRL. Firma-mamă Regent Security SRL are circa 800 de angajaţi şi multe filiale, în mai toate oraşele din ţară. În firma-mamă, Georgia Voicu deţine 95% din acţiuni şi este asociată cu Ştefan Bardan. Din greşeală sau nu, Georgia Gabriela Voicu a omis să treacă în declaraţia sa de interese faptul că este acţionar majoritar la această firmă. Ştefan Bardan este asociatul lui Norocel Anastasescu în filialele din Braşov şi Prahova ale firmei Regent Security SRL.

Societatea Regent Security SRL Prahova a beneficiat în doar un an şi jumătate de 39 de contracte cu 35 de instituţii ale statului: cu Ministerul Apărării, Ministerul Sănătăţii, inspectorate teritoriale de muncă, spitale, direcţii vamale, muzee, teatre şi chiar grădini zoologice.

Ministerul Apărării acordă un nou contract Georgiei Voicu, director în MApN

Materialul publicat de cotidianul.ro, în data de 7 iunie 2010, a produs destule frisoane conducerii MApN.

În emisiunea „Ora de Foc" de la Realitatea TV din 9 iunie 2010, comandorul Tiberiu Frăţilă, şeful Direcţiei de informare şi relaţii publice din Ministerul Apărării, a intrat în direct telefonic şi a negat cu înverşunare informaţiile publicate de noi, conform cărora firma Georgiei Voicu şi a lui Norocel Anastasescu, concubinul său, Regent Security SRL, avea contract de asigurare servicii pază chiar şi cu MApN, mai exact cu o unitate militară a MApN. Moderatorii emisiunii, Adrian Ursu şi Oana Stancu, au prezentat anunţul de atribuire a contractului către Regent Security SRL, dar comandorul Tiberiu Frăţilă a continuat să mintă, afirmând că nicio unitate militară a MApN nu are contracte de pază cu societatea respectivă, chiar dacă avea în faţă o probă zdrobitoare: anunţul de atribuire a contractului.

Iată că, la distanţă de doar o lună, aflăm că Ministerul Apărării a mai acordat încă un contract de pază firmelor lui Norocel Anastasescu, partenerul de viaţă al Geogiei Voicu, directoarea ONCE din MApN.

Conform anunţului de atribuire nr. 87365/12.07.2010, publicat pe site-ul e-licitatie.ro, în data de 6.07.2010, Unitatea Militară 02296 din Bucureşti a MApN a acordat un contract de asigurare servicii de pază unui consorţiu de cinci de firme de securitate. Una din aceste cinci firme este Regent Security Prahova SRL, firma lui Norocel Anastasescu, iubitul şi asociatul Georgiei Voicu, şefa ONCE. Valoarea totală a contractului este de 870.756 lei, fără TVA (aproximativ 210.000 euro).

Având în vedere întâmplarea de luna trecută, este de aşteptat ca oficialii MApN să nege şi această nouă dezvăluire publicată de noi, cu toate documentele doveditoare.

Domnule ministru al Apărării Naţionale, Gabriel Oprea, şi domnule comandor Tiberiu Frăţilă, minciuna a mers prea departe! E timpul să vă daţi demisia din funcţiile pe care le ocupaţi!

Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, "dependent" de serviciile de pază oferite de firma blondei de la MApN

Noul contract acordat de MApN firmei familiei Georgiei Voicu nu este singurul obţinut de Regent Security în această lună. Este imensă nesimţirea cu care instituţiile statului atribuie contracte grase acestei firme de partid, în ciuda tuturor dezvăluirilor apărute în presă, în ultima lună.

Oficiul Naţional al Registrului Comerţului este probabil cea mai ataşată instituţie a statului de serviciile de pază oferite de Regent Security Prahova SRL.

La începutul lunii iunie, în plin scandal declanşat de informaţiile publicate în cotidianul.ro, firma directoarei de la ONCE primise un contract în valoare de 187.391 lei, de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, pentru asigurarea serviciilor de pază şi protecţie la sediul ONRC, la sediul fiecarui ORCT, cât şi la sediile Birourilor Teritoriale din Buftea, Vişeu de Sus, Sighişoara, imobil Cluj depozitare arhivă.

Oficiul Naţional al Registrului Comerţului nu s-a oprit aici şi a acordat firmei Regent Security Prahova, în data de 17.06.2010, un contract de 3.685 lei pentru fiecare din sediile sale din Bucureşti, Bihor, Timişoara, Mureş, Dâmboviţa, Prahova, Constanţa, Braşov, Vrancea, Buzău, Mehedinţi, Gorj, Călăraşi, Teleorman.

Şi în luna iulie, firma Regent Security Prahova, firma lui Norocel Anastasescu, norocosul iubit al Georgiei Voicu, şefa de la ONCE, a primit de la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului un contract în valoare de 5.883 lei, pentru asigurare servicii pază umană, pentru sediul ORCT din Teleorman, pentru o perioadă de doar trei luni. Acest ultim contract publicat pe e-licitatie.ro, acordat societăţii Regent Security, pentru asigurarea pazei la sediul ORCT Teleorman, este suplimentarea la contractului anterior din 17.06.2010, o inginerie financiară devenită hit de mare succes în această guvernare specializată în umflarea contractelor cu statul prin aşa-zisele acte adiţionale.

Este absolut scandaloasă uşurinţa cu care statul a continuat să acorde cu generozitate contracte firmei unui demnitar din MApN.

Acesta e modul în care puterea Băsescu-Boc-Oprea înţelege să "muncească" în folosul românilor. Din păcate, este vorba doar despre interesul unei minorităţi, al camarilei de partid şi de stat, aşa cum se poate vedea şi din cazurile prezentate în acest material.
Accesari: 1175
Publicat Marţi, 13 iulie 2010 Cristina Horvat