miercuri, 13 iunie 2012

In atentia tuturor membrilor SCMD
Doamnelor si domnilor colegi,
Chiar daca unii dintre noi, obisnuiti cu oda conducatorului iubit, s-au cam speriat de tonul dur dat de noi aliatilor momentului, se pare ca acesta si-a facut efectul. Copilului care nu tipa nu-i da nimeni de mancare…
Astazi, 13.06.2012, la orele 14.00, se reiau discutiile in comisiile Camerei Deputatilor privind cele 4 amendamente propuse la Legea 329/2009 si OUG 1/2011. Cel mai probabil maine, (este insa posibil si in seara aceasta), daca totul decurge normal, acestea vor fi votate in Camera. Daca totul se va petrece asa cum speram, am rezolvat problema cumulului si a cuantumului celor cu “ajutoare sociale scazute” si vom transmite multumiri pentru initiativa ministrului Apararii, premierului, ministrului muncii si consilierului pe probleme juridice al ministrului Apararii, d-na avocat Simona Luminita Sirbu, care a reusit sa convinga dinozaurii de la Finante. Daca se intampla si de data asta ceva, se va recurge la solutia amnistierii fiscale.
Presupunand ca, maine, cele patru amendamente sunt votate, ne ramane de rezolvat, si aceasta printr-o noua lege ocupationala, problema naturii juridice a pensiilor militare de stat, care actualmente sunt simple ajutoare sociale. In acest scop, ministrul Apararii, prin consilierul juridic, va initia o comisie de experti in domeniile finante si contabilitate si juristi care sa incerce sa restabileasca ordinea in haosul creat de regimul Basescu. 
La propunerea noastra, din acesta comisie vor face parte experti ai SCMD, ANCMRR, Federatiei ONG-urilor Militare, dar si ai organizatiilor similare de la MAI , SRI si SIE.
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU