joi, 9 mai 2013

Stadiul Legii reparatorii - informare numai pentru uzul membrilor SCMD

Raportul de sustinere al Comisiei pentru munca a Senatului a fost inaintat Biroului Permanent. Astazi, 09.05.2013, presedintele Comisiei de aparare din Senat s-a angajat sa sustina in sedinta de luni, 13.05.2013, a Biroului Permanent, programarea la vot in plenul Senatului, in regim de urgenta, pentru 14 sau 15.05.2013,  pentru ca proiectul sa treaca la Camera Deputatilor, unde se vor aduce ultimele amendamente si se va da votul final.

Cu regret a trebuit sa informez persoanele care ne sustin si in Parlament si in Guvern ca suntem agresati zilnic, in pofida legii care ne-a acordat amnistia fiscala, de sute de decizii noi de revizuire care scad in continuare pensiile deja scazute.

Pe cale de consecinta, disperarea rezervistilor depasind orice limita, in situatia in care cele doua legi nu vor fi trimise spre promulgare in cursul acestei luni, voi da curs deciziei ultimei sedinte a Comitetului Director al SCMD si voi solicita Primariei Capitalei drept de manifestare in Piata Victoriei, pe tot parcursul lunii iunie. In luna iunie trebuie sa avem ambele legi promulgate si in faza de aplicare, altfel va urma vacanta parlamentara si amanarea sine die!

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD.
Col. (r) dr. Mircea DOGARU