luni, 21 octombrie 2013

Precizari referitoare la interpretarile privind soarta Proiectului Legii pensiilor militare de stat

Doamnelor si domnilor colegi,
Luand nota de afirmatiile aparute pe blogurile unor filiale SCMD potrivit carora proiectul legii care ne intereseaza pe toti, ar fi in stadiu initial inca la MApN, si considerand ca aceste afirmatii fac parte din ofensiva denigratoare a succesului obtinut de SCMD prin Legea 241/2013, am luat legatura astazi, 21.10.2013, prin telefon, la ora 10.45, cu dl. ministru Mircea Dusa, care se afla in strainatate si la orele 14.15, cu d-na secretar de stat Otilia Sava. Am avizul, atat din partea d-lui ministru, cat si din partea d-nei secretar de stat, de a va informa ca proiectul se afla la Ministerul Muncii, in continuare, si ca in momentul in care se intoarce la MApN il vom primi pentru a vedea propunerile de modificare facute si a putea lua, in timp util, masurile care se impun.
Doamnelor si domnilor colegi,
Profit de acesta ocazie pentru a va avertiza ca nu numai astfel de zvonuri fabricate de profesionisti, pentru a se juca cu nervii nostri si a ne scoate in strada, sunt lansate, ci si pretinse raspunsuri ale membrilor CD la e-mailuri ale dvs. Parolele de la e-mailuri ale multora dintre liderii SCMD sunt cunoscute si dvs. primiti de la terti, in numele adevaratilor utilizatori, raspunsuri injurioase sau informatii manipulate. Operatiunea se dovedeste a fi o adevarata fabrica de "indignati" si chiar "dusmani" pentru posesorii adreselor de e-mail respective. Va reamintesc faptul ca in baza deciziei CD, nici un membru al acestuia nu mai poate comunica pe sursele oficiale opinii personale privitoare la persoane si situatii, fara o informare prealabila, la sursa, si fara o consultare prealabila in cadrul CD.
Pentru cei care nu inteleg, imi iau raspunderea de a afirma ca, atat profesionisti din servicii, ramasi fideli antidemocratiei, cat si fosti lucratori ai fostelor Sectii sau Birouri de informare din structurile militare ale defunctului PCR, implicati si astazi politic, au declansat un adevarat razboi al nervilor, pe care-l duc in mod profesionist impotriva noastra pentru a ne impiedica, dupa prima mare victorie, sa ne atingem si restul obiectivelor.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD
Col. (r) dr. Mircea DOGARU