miercuri, 24 noiembrie 2010

IN ATENTIA MEMBRILOR FILIALEI SATU MARE
COMUNICAT DE INTERES EXTREM PENTRU TOTI MEMBRII SCMD

In atentia Birourilor Operative ale Filialelor.
SCMD are o serie de procese cu Guvernul, cu ministerele de resort, cu ministrii sau exministrii, procese intrate in faza finala.
Vom avea nevoie de o serie de tabele, cu semnatura olografa a membrilor SCMD pentru instante. Tabele diferite, cu grupuri diferite de membri sau cu totalitatea membrilor SCMD, functie de proces.
In prima urgenta, in urma discutiilor cu avocatii si cu dna vicepresedinte Elena Cobuz, avem in vedere actiunile Guvernului la suspendarea/anularea prevederilor HG 735/2010. Deocamdata s-a obtinut suspendarea aplicarii acestei hotarari la care Guvernul a facut recurs si anularea ei, la care Guvernul, va face, vom vedea cand, recurs.
Solicitam ca prima urgenta completarea de catre Birourile Operative ale Filialelor si de catre Secretariatul Tehnic (pt Filiala 1 Bucuresti si pt membrii neafiliati) a tabelului anexat, in 5 (cinci) exemplare, cu semnatura olografa a membrilor, pana la data de 30.12.2010. Aceasta este ultima forma de tabel stabilita cu avocatii, orice alta forma primita anterior, fiind anulata.
Nu este nevoie sa mai precizam ca parte din actiunile SCMD in justitie vor fi in beneficiul tuturor militarilor, politistilor, lucratorilor din penitenciare pensionati, parte insa nu.
De unele actiuni vor beneficia, din nefericire, doar membrii SCMD.

TABEL
CU MEMBRII SCMD, REPREZENTATI DE PRESEDINTELE SCMD, COL (r) MIRCEA DOGARU, PENTRU SESIZAREA IN ACTIUNI IN JUSTITIE, AVAND CA OBIECT CONTESTAREA RECALCULARII PENSIILOR

Tabelul va cuprinde: Nr. crt, Nume si prenume, Domiciliu ,CNP, Semnatura.

Tabelele, in cinci exemplare originale, vor fi indosariate de secretarii filialelor. La incheierea operatiunii, acestia vor lua legatura cu Secretariatul tehnic al SCMD, in vederea expeditiei.
Membrii neafiliati, vor lua legatura cu Secretariatul Tehnic, pentru semnarea tabelelor.

Precizare f.f. importanta:
Pe tabele vor fi inscrisi toti membrii SCMD existenti la data de 23.11.2010 si toti cei care se vor inscrie in SCMD in filiale sau la Secretariatul Tehnic pana la data de 30.12.2010, orele 12.00.
Celorlalti rezervisti militari le uram succes in cadrul asociatiilor si le promitem ca-i vom sprijini, in masura posibilului.
Honor et Patria! Vae victis!
Col. (r) dr. MIRCEA DOGARU

NOTA: Pentru rezolvarea acestei probleme, rog toti membrii filialei sa se prezinte la sediul filialei pana pe data de 10.12.2010 pentru a completa“Fisa Individuala” pe care o primesc si o completeaza pe loc.
Dupa completarea tabelelor in perioada 10.12-20.12.2010 fiecare membru al filialei va verifica la sediul filialei, exactitatea datelor si va semna cele 5 tabele.
Biroul Operativ