vineri, 10 decembrie 2010

PENTRU CEI CARE NU AU FOST PREZENTI DIN DIFERITE MOTIVE LA ADUNAREA GENERALA A FILIALEI, DIN 10 DECEMBRIE 2010

Dupa cum bine ştiţi, în ziua de 10 DECEMBRIE 2010 a avut loc la CASA de Cultură , ADUNAREA GENERALA A FILIALEI.

Din diferite motive (în nici un caz imputabile conducerii FILIALEI care a anuntat evenimentul pe pagina de NET care îi este special destinată şi prin alte mijloace, încă de pe 25 NOIEMBRIE 2010 si a dublat anuntul prin mail-uri adresate in doua randuri celor care ne-au furnizat adresele la care pot fi gasiti) unii dintre dumneavoastra nu ati putut fi prezenti.

Pentru acei dintre dumneavoastra care nu ati putut fi prezenti precum si pentru cei care mai doresc inca sa se inscrie în FILIALA noastră (numai in aceasta zi s-au mai inscris incă 7 membri), termenul de semnare a tabelelor pe baza carora vom fi reprezentati in justitie s-a prelungit .

ATENTIE !

Pentru ca acesta importanta activitate să se desfăşoare în ordine, cu acurateţe (se verifica cu mare atenţie de către fiecare semnatar, exactitatea datelor personale, pentru a se evita greşelile pe care JUSTITIA NU LE TOLEREAZA) şi în termenul la dispozitie, trebuie neaparat sa luati URGENT legătura cu secretarul FILIALEI, domnul col.(r) BLIDAR VASILE (Telefon: 0745 366 102, E-mail: blidarv@yahoo.com, ) PENTRU A STABILI DE COMUN ACORD locul, data şi ora când veti semna aceste tabele.

Nu se pot întocmi la timp aceste tabele deoarece lipsesc datele celor absenţi de la adunare.

Totodată , pentru ca pe viitor să fie evitate situaţiile jenante care v-au pus în postura de neparticipare la activităţi anunţate din timp de către conducerea FILIALEI precum şi pentru corecta şi completa dumneavoastră informare, va recomandăm să accesaţi/consultaţi zilnic pagina de web destinata FILIALEI noastre.

Pentru acei dintre dumneavoastra care pleacă in străinatate ar fi recomandabil să lasaţi cuiva o imputernicire/procură dată în faţa notarului care să indrituiască acea persoană să vă reprezinte interesele pe perioada cât lipsiţi !

ATENTIE !

Fără să o luaţi ca o ameninţare dacă până pe data de 16.12. 2010 nu veţi depune la sediul filialei datele cerute nu vom putea trece pe tabele numele dumneavoastră.