vineri, 23 decembrie 2011

MESAJ DIN PARTEA BIROULUI OPERATIV AL FILIALEI SATU MARE CU OCAZIA SĂRBĂTORILOR DE CRĂCIUN ŞI ANUL NOU

Stimaţi colegi,

Anul 2011 a reprezentat pentru noi un început, începutul înţelegerii solidarităţii şi unităţii noastre în cadrul SCMD.
A reprezentat o permanentă luptă cu cei care ne înjosesc prin nerecunoaşterea drepturilor câştigate de noi prin eforturi şi sacrificii.
A reprezentat o permanentă luptă cu noi înşine pentru a înţelege adevăratul scop al SCMD.
A demonstrat că putem câştiga dacă suntem uniţi, dar şi că putem pierde dacă nu ne unim în luptă pentru păstrarea drepturilor noastre.
Această luptă impune participarea noastră, umăr la umăr, la toate acţiunile SCMD precum şi la cele la care ne angajăm cu partenerii de acţiune, fie că sunt din opoziţie sau din structuri şi organizaţii ce au ca scop bunăstarea noastră şi a celor care luptă cu noi.
De aceea acuma când unii dintre noi se bucură, iar alţi se gândesc cum să facă ca să iasă la liman cu puţinul care le-a mai rămas în urma procesului inuman, ilegal de revizuire a pensiilor vă chemăm la unitate, să dăm dovadă că ştim ce înseamnă camaraderia, frăţia dintre armele pe care le-am slujit o viaţă.
Să nu ne lăsăm duşi cu zăhărelul pentru faptul că am câştigat câţiva bani în plus, să rămânem uniţi în cadrul acestui sindicat ,alături de colegii noştrii care au fost loviţi de această clică portocalie, şi nu numai, având în vedere faptul că din cea ce am câştigat putem să rupem aproximativ 150 lei/an (reprezintă cotizaţia şi alte taxe).
Nu avem voie să uităm cine am fost şi ce am făcut pentru această ţară, altfel vom fi uitaţi şi nu vom fi iertaţi de cei dragi nouă.
Minunea naşterii Mântuitorului a reprezentat pentru întreaga omenire începutul creştinătăţii, a descoperirii luminii călăuzitoare către frumuseţea spiritului, către toleranţă, înţelegere şi iubire.
Prin naşterea Fiului Său, Domnul ne-a binecuvântat pe noi muritorii, cu mărinimia şi harul său sfânt, ne-a îndemnat la credinţă şi speranţă, la bunătate şi apropriere sufletească.
Sfânta sărbătoare a Crăciunului şi cea a Noului An, acum la cumpăna dintre ani, să vă aducă satisfacţii şi împliniri, înţelegere şi bucurii alături de cei dragi.
Vă adresăm calde mulţumiri pentru sprijinul acordat permanent , în încercarea de a dezvolta toate cadrele vieţii noastre militare într-o unitate de voinţă, creatoare de valori, conştientă de sine, susţinută de unii şi respinsă de alţii, spre binele interesului public şi al neamului românesc.

Biroul Operativ al SCMD, Filiala Satu Mare, vă urează CRĂCIUN FERICIT şi un călduros şi sincer „LA MULŢI ANI!”.