miercuri, 11 ianuarie 2012

O noua diversiune ticaloasa, marca MApN


In atentia tuturor “asistatilor” sau “beneficiarilor”, dar in special a celor “proveniti din structurile” MApN

Doamnelor si domnilor,

In cursul zilei de ieri, 10.01.2012, MApN, prin ofiterii de serviciu ai Centrelor Militare Zonale a cheltuit scuipat, energie si bani, convocandu-va pe toti cei care ati primit decizii de revizuire, impreuna cu acestea (de parca nu ei le-ar fi trimis) si cu contestatiile dvs. (de parca nu ei le-ar fi primit déjà) la discutii inutile.
Este o noua diversiune, poate cea mai ordinara din seria celor incercate pana acum. Vi le reamintim:
1. Au dat legi contra naturii, cu caracter retroactiv, rapindu-ne natura juridica a pensiei, adica proprietatile numite grad si pensie militara, dreptul la munca, pana la 65 de ani si la asistenta medicala gratuita. Si au dezlantuit asupra noastra ilegala “recalculare”. Ca sa ne prosteasca, ne-au cerut tuturor cereri de recalculare, adica sa recunoastem, prin semnatura, noul statut de civil dependent de punctul de pensie. Dar s-au tradat, afirmand ca nu la cererea NATO am fost dati afara, ci la cererea noastra, prin semnatura. Ni s-a intrerupt cariera fiindca voiam bani. Atunci am inteles ca nu trebuie sa cerem si sa semnam nimic.
2. Vazand ca nu le tine figura cu cererile de recalculare, au incercat sa ne pacaleasca sa cerem noi, tot de la ei, adeverinte de venituri. Si pe acestea le-au “confundat” cu cererea de recalculare, Basescu anuntand ca disciplinati, militarii sunt de acord cu ceea ce li se intampla. A urmat ofensiva noastra in tribunal si victoria de la 28 septembrie 2010, cand operatiunea numita recalculare a fost suspendata definitiv si executoriu.
3. Continuand ilegal recalcularea, au emis deciziile de pensie, nule de drept, de la sfarsitul lui decembrie 2010, lansand a treia diversiune, ca suspendarea HG 735/2010 nu se aplica tuturor (erga omnes) ci numai celor 7 de la Cluj, desi i-au lovit in reclculare si pe acestia. Mai tineti minte urletele domnilor Basescu, Oprea, Fratila si ale doamnei Lupu pe aceasta tema? Dar, la 7 ianuarie 2011, ICCJ ne-a dat dreptate.
4. Pana la data de 7 ianuarie 2011, a functionat in paralel cu cele trei diversiuni, cu incepere de la 6 octombrie 2009, diversiunea “nesimtitii cu pensii nesimtite de 20 de milioane” care viza atragerea urii intregii populatii impotriva purtatorilor de uniforma. Cu data de 7 ianuarie, au trecut la un nou tip de diversiune.
5. A cincea diversiune a fost OUG 1/2011 adoptata ulterior prin frauda ca lege. S-a declarat ca scopul ei este sa ne scuteasca sa mai producem singuri probe (adeverintele de salarii si venituri). In realitate, OUG 1/2011 incearca sa legitimeze deciziile nule de drept, luate pe recalculare.
6. In sprijinul revizuirii, au lansat diversiunea ca fac “dreptate in interiorul sistemului”. Nerecalculand nimic, pentru ca le trebuie 30 de ani si 8000 de operatori sa recalculeze corect, presupunand ca aceasta operatiune ar fi legala, au dat unora din burta pensii de la 3 la 100 de ori mai mari, fraierii uitand ca “nesimtirea” era cotata la “20 de milioane”, urmand ca aceste sume sa fie retrase ulterior ca foloase necuvenite din drepturi de pensie, prin operatiunea numita REGULARIZARE.
7. Tot pentru a sustine noua operatiune, au lansat diversiunea “pensiile sub 30 de milioane nu scad”. Aceasta diversiune avea ca scop sa-l acopere pe dl Oprea, care de doua ori, in ianuarie 2010, in prezenta mea, a lansat “nemuritorul” legamant: DACA O SINGURA PENSIE MILITARA VA SCADEA, EU IMI DAU DEMISIA! ASA IMI CER ONOAREA SI DEMNITATEA MEA DE MILITAR!”. Vorbe!
8. Pentru ca si pensiile sub 30 de milioane au fost facute tandari, pe idea Basescului: “600 de lei daca are, un leu sa i se ia, da sa i se ia!” au lansat diversiunea “cariera militara completa”. Dar tuturor ne-au trecut in noile decizii masluite, indiferent in ce conditii si cand am iesit, chiar pe caz de boala, ca avem vechime de cotizare completa si ca am iesit la limita de varsta (acesta ca sa nu putem sa ne angajam la stat – legea functionarului public prevazand ca poti fi angajat pana in momentul in care primesti “o decizie de pensie, pentru limita de varsta”).
9. La MApN, spre deosebire de MAI si SRI, unde au fost mai prudenti (minciuna fiind raspandita aici pe cale de zvon, ca vor scoate HG-uri si OUG-uri separate si favorabile) s-a afisat pe site un tabel propagandistic si manipulator, conform caruia, la marea majoritate a militarilor, pensiile le ramaneau la fel sau le cresteau. Aceasta ca, pe langa batalia din interiorul sistemului (intre subofiteri, MM si ofiteri, intre cadre ale diferitelor arme, etc) victimele sa stea cuminti, sa nu mai sprijine SCMD, in asteptarea minunii.
10. In situatia in care SCMD a castigat mii de procese in prima instanta si peste 700 la Curtile de apel, cu hotarari definitive si irevocabile, prevazand intoarcerea pagubasilor la decizia initiala de pensie si la statutul initial, au lansat catre tribunale ordinul diversionist al respingerii actiunilor pentru “lipsa de obiect”.
11. Cum nu toti judecatorii s-au lasat santajati, chiar si sub amenintarea cu sanctiuni disciplinare si procesele au continuat sa fie castigate de SCMD, au lansat diversiunea RIL, cu complicitatea dnei Kovesi.
12. Cum ICCJ a respins RIL-ul, lasand la constiinta fiecarui judecator hotararile, au lansat imediat, cu complicitatea dintotdeauna a media obediente, diversiunea “pensii de lux” pe care tot ei le-au facut de “lux”, propagandistic.
13. A 13-a mare diversiune (cele mici nu le-am enumerat, pt ca au avut loc pe cale de consecinta, in cadrul marilor diversiuni) este aceasta lansata marti, 10.01.2012 – convocarea la Centrele Militare Zonale. Referitor la aceasta diversiune, cantarindu-mi bine cuvintele, intreb si afirm pe propria-mi raspundere: Daca m-ai facut din dl. Colonel (r) Popescu, civilul dl. Popescu, pastrand doar obligatiile mele la mobilizare, in caz de razboi sau calamitati, dar luandu-mi toate drepturile, pe ce baza ma convoci tu, Centru Militar, pe mine, dl. Popescu, care nu mai am nici o treaba cu tine, pe timp de pace? De ce incalci propria-ti lege magareasca (OUG 1/Legea 165/2011) si-mi ceri sa iti aduc acte, pe care ti-ai asumat obligatia sa le produci tu? Iti atrag atentia, domnule sef de Centru Militar ca ordinele trebuie sa fie legale pentru a fi executate. Anul trecut nu ai stiut ca exista o Lege a arhivelor conform careia nu tu, ci persoana juridica proprietara a arhivei poate sa-mi elibereze adeverinta de venit in urmatoarele conditii: cu aviz juridic, cu aviz financiar si copii ale tuturor documentelor utilizate. Ai fost in culpa, pentru ca ai executat prosteste o aberatie (caz penal). Astazi, domnule sef de Centru Militar, desi nu ai nici o competenta, ma chemi sa discutam un document emis de altul (Casa Sectoriala de Pensii) si nu de tine. De ce iti asumi raspunderea pe un alt caz penal? Nu stii ce prevede, incepand cu 2008, metodologia aplicarii legilor financiare? In cazul in care nu-mi gasesti un document, ai trei zile la dispozitie sa-l declari pierdut, dupa care sa treci in 30 de zile la reconstituire. Tu, detinator, nu eu! Iti asumi asa ceva, tovarase gradu? Vrei sa fii legat cand astia nu vor mai fi la Putere? Iti atrag atentia tie, tovarase sef de Centru Militar ca aceasta divesiune o pregateste pe urmatoarea.
14. A 14-a mare diversiune, in pregatire, prevede, in mintile crete ale corifeilor “Armatii” (dnii Maior si Chesnoiu, ca Igas nu stie sa scrie si sa citesca, s-au dovedit mai inteligenti si mai prudenti, pana in prezent) atragerea “beneficiarilor” la Centrele Militare, nu numai ca prin acceptul lor de a colabora eventual la refacerea ilegala a propriilor documente, sa se declare de acord cu cele ce li se intampla (acesta este obiectivul minor al diversiunii nr. 13) ci, trasi de limba sa declare pe proprie raspundere sau sa furnizeze date despre salariile compensatorii primite. Precizez ca este un ordin dat comandantilor UM si MU in acest sens, dar cum este haos in urma desfiintarilor si restructurarilor, se apeleaza si la marturia lui Gaga. Si mai precizez ca respectivele salarii compensatorii au fost date legal, ca si altor categorii socio-profesionale, in plus, la noi, conditionand integrarea fara revolte in NATO si ca au fost facute déjà tandari, prin impozitarea ilegala, in cazul meu, de exemplu, intre brutul acordat si netul primit fiind o diferenta de 40% (SCMD s-a infiintat, in primul rand, in 2009, pentru a va da in judecata in aceasta chestiune). In momentul in care tabloul salariilor compensatorii va fi complet, tovarasii propagandisti, in frunte cu tovarasul Fratila, vor porni la asalt la baioneta, cuvantul “nesimtit” fiind alaturat , din nou, la tema “pensionarii de lux”: “ia uitati-va si la nesimtitii astia, dupa ce ca au pensii de lux, au mai si fost platiti in avans, pe 10-15 ani, pentru munca neprestata, cu salarii in cuantum de ….”
Personal, v-as sfatui, dragi “beneficiari” ca, la invitatia de a merge degeaba din punct de vedere al interesului dvs., sa raspundeti la aceasta noua insulta adusa inteligentei noastre, cu romanescul “Mai cautati-ma ca poate ma gasiti!.., Eventual invitati-ma in scris, ca sa am proba in justitie!..” In ceea ce ma priveste, ca subiect al diversiunii minore ca pensia mi-ar fi crescut, afirmata public de tovarasul Fratila, raspunsul este ca o scadere de 6,5 milioane (conform tabelului postat pe site-ul MApN la 23 decembrie2011) fata de o scadere de 8,5 milioane (conform aceluiasi tabel, 3 luni mai devreme) tot scadere se cheama. Crestere s-o fi chemand in aritmetica d-soarei, deocamdata, Anastase Roberta. In nici un caz, Dogaru nu se vinde pe minus 6 milioane, asa cum s-a vandut BCR-ul pe minus 1,5 miliarde euro! In concluzie, l-as sfatui pe dl Fratila, prieteneste, sa aiba grija ca, din punct de vedere istoric, nimic nu este vesnic: nici regimul basescului, nici ramanerea domniei sale in activitate. Sa aiba grija unde emigreaza dupa iesirea la pensie, pentru ca mancand cu deosebita pasiune ceea ce-i place extrem de mult, dovada ca mananca in continuare, motiv pentru care a primit si gradul de contratorpilor, exista riscul ca dupa trecerea in rezerva, sa navigheze pe o mare de scuipat!...

Honor et Patria! Vae victis!


PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU

PS 1: Atentie mare, doamnelor si domnilor colegi, avem déjà dovada - iata ce va cer:PS 2: Ii rugam pe toti “beneficiarii” de la MApN, MAI, SRI, etc., “multumiti” de noile masuri, sa faca un efort fizic si financiar si sa vina pe jos, cu bicicleta, masina, trenul, etc, la mitingul din 24 ianuarie a.c., in Bucuresti, Piata Victoriei, orele 12.00, pentru a exprima “stima noastra si mandria/ Boc, Basescu, Romania!” - onor Puterii.

PS 3: Mai oameni buni dupa ce ne-au scos la pensie, ne iau retroactiv din ele, astia vor sa ne ia si salariile compensatorii inapoi, asa ciuntite cum au fost!
Ii mai vreti? Ii mai votati?