joi, 5 ianuarie 2012

Operatiunea




VAL DE PLANGERI PENALE


In atentia tuturor membrilor SCMD si a tuturor militarilor si politistilor in rezerva si in retragere care vor sa se bata pentru drepturile lor, contrar politicii liderilor obedienti ai asociatiilor nationale servile Puterii

Ceea ce se intampla cu noi in ultimele zile este incununarea unui proces inceput in ianuarie 2009 si care se cheama RESTRANGEREA ABUZIVA A DREPTULUI DE PROPRIETATE. Ne referim la proprietatea numita grad militar/profesional si la proprietatea numita pensie militara de stat. In aceasta situatie, specialistii SCMD au hotarat sa analizeze oportunitatea elaborarii unor plangeri penale impotriva persoanelor vinovate. Acestea vor fi depuse oficial de sindicat si individual de fiecare dintre dvs., cei care doriti, la Parchetul General. Nu conteaza ca vom primi NUP. Imaginati-va ce inseamna sa dea 30, 40- 50.000 de NUP-uri la plangerile dvs. individuale la adresa vinovatului “X”! Din cateva zeci de mii, unul dintre noi tot va castiga, si vinovatul “X” a terminat-o cu alegerile, nemaiputandu-se inscrie in campania electorala!... In plus, toate aceste plangeri, vor constitui probe in favoarea noastra, in momentul in care le vom solicita daune morale si despagubiri.
In eventualitatea ca vom declansa acesta operatiune, modelele de plangeri penale, vor fi pentru:
1. 1. Cei peste 700 de membri ai SCMD (sau altii) care au castigat pana acum hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, in recurs la Curtile de apel si au primit decizii de revizuire, chiar si raspunsuri impertinente de la Casele de pensii. Vor fi plangeri penale pentru nerespectarea unor hotarari judecatoresti definitive si irevocabile si-i vor avea in vedere pe semnatarul din partea Casei Sectoriale de pensii si pe ministrul de resort (Oprea, Igas, Maior) in calitate de ordonatori de credite. Pentru colegii aflati in aceasta situatie se va solicita executor judecatoresc (pe civil) de punere in aplicare a hotararii.
Va rugam, stimati colegi sa incepeti sa trimiteti pe adresa sindicatului, pentru Departamentul Juridic, copii dupa urmatoarele probe:
· Hotararea definitiva si irevocabila a Curtii de Apel
· Decizia de revizuire, recent primita
· Raspunsul pe care l-ati primit (daca l-ati primit) de la Casa Sectoriala de Pensii
Va depune plangere penala sindicatul, dar va rugam sa depuneti si dvs, potrivit modelului pe care il vom afisa.
2. 2. Plangere penala pentru abuz in serviciu si inselaciune inclusiv pentru utilizarea bazei de date a MApN in interes personal sau de partid, impotriva viitorilor asistati/beneficiari Gabriel Oprea, Tiberiu Fratila si Maria Lupu (daca noi n-avem grade, nu vor mai avea nici ei). Plangerea va fi facuta in baza afisarii inca din vara, a unui tabel cu caracter “definitiv” (permanent modificat) cu cuantumuri de pensie revizuita, marite sau la nivelul anterior si a felicitarilor transmise (ca o confirmare a abuzului) unor rezervisti ale caror pensii au fost ,in fapt, micsorate prin revizuire. Ii rugam pe colegii de la MApN, aflati in aceasta situatie sa pastreze cu sfintenie si sa ne trimita in copie, pentru Departamentul juridic, urmatoarele probe:
· Decizia de revizuire
· Decizia anterioara
· Pagina din tabelul publicat pe site-ul MApN pe care s-au regasit
· Scrisoarea de felicitare a dlui Gabriel Oprea si plicul in care a venit.
Vom depune plangere penala in numele sindicatului si veti depune si dvs. cei care doriti, in nume personal, completand modelul pe care il vom afisa.
3. 3. Plangeri penale pentru abuz in serviciu impotriva domnilor ministri Igas, Oprea si a sefilor Caselor de Pensii Sectoriale de la MApN si MAI in cazul deciziilor de revizuire identice sau cvasiidentice cu cele de recalculare. Reamintim ca, prin lege, Casele de Pensii erau obligate sa caute toate documentele necesare si in caz de lipsa sa comunice in 30 de zile pierderea/distrugerea documentului, trecand la reconstituirea lui. Or, in cele mai multe cazuri, calculele se fac pe salariul mediu/minim pe economie. Colegilor in aceasta situatie le solicitam sa trimita pentru Departamentul juridic copii dupa Decizia de recalculare si Decizia de revizuire. Plangerile vor fi inaintate si de sindicat si de dvs, individual, cei care doriti.
4. 4. Plangeri penale pentru abuz in serviciu si inselaciune pe adresa domnului George Maior si a Casei de Pensii Sectoriale a SRI pentru cele 2-5 decizii de revizuire, “una mai definitiva decat alta” primite de una si aceeasi persoana, fost lucrator la SRI. Colegilor de la SRI, aflati in aceasta situatie, le solicitam sa trimita copii dupa deciziile de recalculare (daca au, pentru ca dl Maior a stopat primul trimiterea deciziilor de recalculare) si dupa toate deciziile de revizuire primite. Plangerile penale vor fi depuse de sindicat, dar si de dvs. individual, daca doriti.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU