miercuri, 22 august 2012

Redam mai jos comunicate ale SCMD
In atentia tuturor membrilor SCMD - manifestari pro democratie ale SCMD, in Capitala si in tara

Va informam prin prezenta ca SCMD organizeaza in Capitala, in perioada 23-31 august, intre orele 17.30-19.30, o pichetare la Monumentul Leu, pentru a ne exprima dezacordul fata de decizia a 6 membri manipulati politic ai Curtii Constitutionale, care au eludat votul liber exprimat de 8,6 milioane de cetateni.
Consideram ca, dupa ce ne-au fost furate, de catre regimul Basescu, drepturile legitime la demnitate si onoare militara, munca, sanatate, trai si pensii decente, ne-a fost furat si dreptul la vot. Regimul Basescu revenind prin refuzul dictatorului de a se confrunta cu poporul, mai tiranic decat niciodata.
In aceasta situatie, va rugam sa luati masuri pentru DECLANSAREA UNOR ACTIUNI DE PROTEST, la care sa solicitati si participarea celorlalti membri ai societatii civile, in toate localitatile unde este posibil.
Va reamintim ca pe obrazul militarilor s-a instalat o pata care trebuie stearsa prin actiune – aceea a boicotarii oficiale sau subversive a referendumului de catre o parte din militarii in rezerva si retragere, membri ai Federatiei Militarilor, ANCMRR si UNPR.
Sustinem in continuare actualul Guvern, care s-a angajat sa rezolve obiectivele noastre, pana in preziua alegerilor generale.
Bataia de joc la care am fost supusi de catre actul de gangsterism politic patronat de Traian Basescu nu poate fi acceptat.

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTE,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Lovitura de stat in derulare in Romania - tara mortilor care voteaza
Declansata la 5 iulie 2012, cu ajutorul mass media obedienta si a structurilor statului subordonate puterii personale a lui Traian Basescu, impotmolita la 29 iulie, cand 8,6 milioane de romani au decis, prin prezenta la referendum, sa-i opuna un Nu hotarat, lovitura de stat initiata de Traian Basescu a fost relansata cu ajutorul Curtii Constitutionale astazi, 21.08.2012.
Structura politica politieneasca de tip stalinist, asa cum au definit-o  inca de la 7 octombrie 2011, prin Platforma Civica, organizatiile componente ale Consiliului National al Societatii Civile (CNSC), Curtea Constitutionala, formata din indivizi care nu-si justifica prin pregatire calitatea ci prin apartenenta politica, ignorand complet Legea 35/2008, ba chiar si Legea 370/2004, care, la art. 26, respectiv art. 7, precizau clar conditiile referendumului si ale listelor electorale permanente, s-a pronuntat politic, exclusiv pe Legea 3/2000. Drept urmare, daca in 2009, a fost ales, chipurile, cu 5.200.000 de votanti, daca actualul Parlament a fost ales cu 7.238.871 de alegatori, Traian Basescu nu poate fi demis prin votul a 8,6 milioane, din care 7,4 s-au pronuntat impotriva lui...
Democratia a fost desfiintata in Romania, statul de drept ingropat, deoarece, situindu-se deasupra Parlamentului, Guvernului, Presedintelui, chiar a natiunii, 9 oligarhi au decis sa nenoroceasca o tara intreaga si sa dea castig de cauza unui tiran setos de putere si de sange si complicilor lui, vinovati de jefuirea si distrugerea sistematica a Romaniei.
Impotriva celor 9 antiromani, membri ai CCR, ICCJ va decide la 7 noiembrie, in procesul intentat de 6 asociatii ale militarilor in rezerva, inclusiv SCMD si 3 generali in rezerva. SCMD ia in calcul angajarea unui avocat din partea unei asociatii internationale partenere, spre a-l chema in justitie, pentru complicitate, pe numitul Jose Manuel Barroso. Acest fost comunist practicant, ales in tara lui cu 22% din electorat  si care nu a fost in stare sa dea UE o Constitutie, si-a permis sa impuna Romaniei eludarea propriei Constitutii care prevede ca legislatia europeana prevaleaza, sa eludeze legislatia europeana si recomandarile Comisiei de la Venetia, motiv pentru care ridicam problema incompetentei sau, de ce nu, a coruptiei, in cazul domniei sale. In ceea ce ne priveste, asteptam decizia Parlamentului, unicul organ reprezentativ al natiunii, dar reiteram recomandarea catre toti cei 7.4 milioane de romani, care s-au pronuntat clar pentru demitere de a solicita oficial pentru ei si familiile lor azil politic in SUA sau Norvegia. Motivul? … In Romania, tara in care regimul Basescu ne-a luat prin legi trecute prin frauda parlamentara, legi cu caracter retroactiv, succesiv, dreptul la munca, trai decent, batranete linistita, salarii, pensii si alocatii decente, invatamant, sanatate, intr-un cuvant viata, ni s-a luat cu incepere de astazi, 21.08.2012, prin decizia aberanta a Curtii Constitutionale, insusi dreptul la democratie si la libera exprimare prin vot. Poporului roman i s-au furat concomitent, dreptul la informare corecta, la reprezentare corecta, legitimare corecta a reprezentarii si control al reprezentantilor prin referendum.
Dorind sa ne exercitam dreptul la vot, sa traim intr-o democratie autentica si constatand ca in Romania, unica tara din lume, in care un tiran, fugind de judecata poporului, castiga prin neprezentare, suntem hotarati sa ne stramutam acolo unde aceste drepturi sunt garantate. Acolo unde santajarea unui individ nu poate rasturna situatia in defavoarea unei natiuni intregi. Suntem hotarati sa lasam Romania pe seama bolnavilor, hotilor si complicilor lor. Sa se poata minti, fura, santaja, ameninta si bate linisti intre ei de azi inainte. Acesta in cazul in care natiunea romana va fi infranta! Cata vreme insa ne vom mai numi cetateni ai Romaniei, nu recunoastem numitului Traian Basescu decat calitatea de demis prin votul nostrum din functia de presedinte, pe care si-a atribuit-o, se pare, tot prin frauda electorala, in 2009.
Decizia luata in unanimitate de Comitetul Director al SCMD, in sedinta largita cu BO ale Filialelor din Bucuresti si Ilfov din data de 17.08.2012, este urmatoarea:
1.      Pichetare pe termen lung de catre SCMD a urmatoarelor obiective: Palatul Cotroceni (Leul), Parchetul General, Ambasada Germaniei si sediile reprezentantelor NATO si UE la Bucuresti;
2.      Plangeri penale impotriva numitilor Traian Basescu, Emil Boc, Mihai Seitan, Traian Igas, George Maior, Gabriel Oprea, Maria Lupu;
3.      In situatia in care, dotata fiind de Traian Basescu, cu noi sefi din ograda proprie, ICCJ nu ne va da castig de cauza pe data de 7 noiembrie, vom muta procesul impotriva Curtii Constitutionale la CEDO.
La toate aceste actiuni, in numele solidaritatii si unitatii societatii civile constiente din Romania, SCMD va solicita nu numai sprijinul neconditionat al tuturor membrilor sai ci si sprijinul tuturor membrilor federatiilor sindicale, sindicatelor, asociatiilor, uniunilor, fundatiilor si altor organizatii aliate in cadrul CNSC.
Asa sa ne ajute Dumnezeu! … iar daca nu ne ajuta, ne vom ajuta singuri!
Traian Basescu nu mai este presedintele Romaniei, pentru ca Romania nu este la dispozitia unui Zegrean, Barroso sau Angela Merkel! A venit timpul ca cei interesati sa constientizeze ca Romania nu mai este un sat fara caini!
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
Presedintele SCMD
In atentia tuturor membrilor SCMD si a aliatilor din Consiliul National al Societatii Civile
Manifestari  pentru Constitutie si legalitate in perioada 21-31.08.2012

1.In urma consultarii cu membrii Comitetului Director si membrii BO ale Filialelor din Bucuresti si Ilfov, SCMD a decis pichetarea pe termen lung a Palatului Cotroceni, la Monumentul  Leu, incepand cu data de 23 august a.c. Solicitarea a fost depusa la Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) in ziua de 16 august, la prima ora. La discutiile de astazi de la PMB reprezentantul SPP a produs o adresa de mana, de un sfert de pagina, semnata de d-na Varvara … X-ulescu din Bacau, care solicita pichetare din 15 pana la 31 august, intre orele 09.00-17.00. Lasand la o parte cacealmaua evidenta, deoarece distinsa doamana trebuia sa fie in pichetare déjà de la Sfanta Maria Mare, delegatia SCMD a constatat ca, legal, se poate face pichetare in acelasi loc, dar intre orele 18.00-21.00, dorinta la care nu renuntam, oricat s-ar stradui reprezentantii SPP-ului sa ne trimita la Academia Militara sau aiurea. Asteptam rezolvarea situatiei astazi. In caz contrar vom ruga pe toti membrii SCMD din Bucuresti si pe toti aliatii din CNSC sa desfasuram actiuni comemorative la Statuia Leu, urmand ca individual sa ne prezentam cu flori, in fiecare seara, intre orele 22.00-23.00.
2.Recomandam membrilor SCMD si CNSC, in numele demnitatii, al dreptului la democratie si libertate, sa dea curs individual initiativei de autodenuntare, ca participanti si votanti la referendum, prin depunerea declaratiei la Parchetul General de pe langa ICCJ.
3.Recomandam tuturor membrilor SCMD si CNSC, sa ia cunostinta de initiativa postului TV ANTENA 3, de a cere transmiterea in direct a sedintei CCR din data de 21.08.2012 si eventual sa semneze individual petitia online, fapt ce prevede si pichetarea sediului CCR, luni 20.08.2012, incepand cu ora 18.00 si marti, 21.08.2012, incepand cu ora 09.00.
In final va informam ca, prin dl. Miron Manega, care a avut mandat si din partea presedintelui SCMD, astazi, la Parlamentul Romaniei, Sala Mihai Viteazul, CNSC a aderat la cererea oficiala adresata CCR, de catre Federatia Democratiei prin Drept, afiliata la Comisia de la Venetia a UE.
Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU
America si razboiul coanei Macovei
Lovitura de stat a lui Traian Basescu, executata cu ajutorul complicilor din justitie si al capilor structurilor politienesti, impotmolindu-se, propaganda basista se pregateste de ofensiva. Pe de o parte, patapievicii si alti urmasi ai teroarei staliniste vor relansa formula: “Traian Basescu inseamna America, Ponta si Crin inseamna Rusia!”. A tinut odata, cand a fost folosita impotriva lui Geoana si cand romanul, fudul, nu s-a intrebat oare ce legatura ar putea exista intre fostul ambasador (de doua ori) la Washington, Mircea Geoana si Rusia? Chiar atat de fraieri sa fie americanii, sa-si tina si sa sustina un kaghebist in propria batatura? Speranta patapievicilor este ca minciuna va tine si a doua oara! Pe de alta parte, preluand de la noi, din expresia “haos juridic” (produs de Curtea Constitutionala, ale carei decizii se bat capa in cap, functie de interesul Basescului) doar cuvantul “haos”, sefa caftangiilor procuraturii comuniste a tinut sa lanseze, intre doua “hac’ – uri, la Realitatea TV, profetic, tampenia: “Eu cred ca urmeaza un razboi civil”. Declansat, evident, de USL, care ar fi “un grup infractional organizat” si ar arunca tara in haos cu ajutorul … societatii civile (CNSC).
Pentru lamurirea societatii civile, incercam sa facem putina lumina in aceste chestiuni ce tin de propaganda aberanta a unei echipe bolnave de frica. Frica de justitie, care ar putea sa le puna unele intrebari incomode.
Da, Basescu inseamna America, dar nu actuala America, a lui Obama, sustinut de Pentagon si de militarii Departamentului de Stat, o America a pacii si democratiei, care a renuntat la politica neoconservatoare, de dominare a Europei rasaritene prin “revolutii portocalii” si accedere la petrolul arab prin teroare si sange. Toate acestea au fost apanajul Americii cimpanzeilor Bush, tata si fiu. I-am numit asa, pentru ca americanii au descoperit si au publicat faptul ca cei doi aveau IQ-ul, mai mic sau egal cu al unui celebru cobai cimpanzeu. Ei au irosit banii si vietile americanilor si nu numai, spunand povesti despre arme nucleare in Iraq si Afganistan, ei au amenintat aliatul traditional al SUA, Rusia lui Putin, inclusiv cu “revolutia portocalie”, ei au creat slugi prezidentiale europene, de tipul Zapatero, Tony Blair, Sarkozy, Timosenco (toti maturati, intre timp) si, bineinteles, Traian Basescu, ultimul dinozaur al unei politici demente si defuncte.
Dupa un instructaj de trei ani in lidership si manipulare, facut de o structura americana specializata, Basescu a fost dus, prin intermediul B”Nai Brith, de catre MRU, in 8-12 martie 2005, la Washington. Acolo a avut ocazia sa-l cunoasca, pe strategul bushist Joe Biden, atunci senator de Delaware. S-au placut, si-au gasit reciproc utilitatea si, ca dovada de bunavointa, Joe Biden i-a dat sa citeasca, in Comisia de politica externa a Senatului, pe data de 10 martie 2005, un discurs ingrozitor de antirus si prorazboi impotriva tarilor arabe, uitand ca, acel discurs care visa escadre americane in Marea Neagra, fusese citit cu exact o zi inainte, in fata aceluiasi auditor, de trompeta sa, senatorul Bruce Jakson. Probabil ca Joe Biden, era de pe atunci ga-ga, de l-a facut pe bietul Baselu plagiator, astazi lucrurile evoluand. Actualul vicepresedinte Joe Biden, a inspaimantat SUA, salutandu-i in Arkansas pe … californieni, dovada ca habar nu are pe ce lume traieste, vrea razboi in continuare si stricarea relatiilor cu Rusia. Drept urmare, in 15 state americane, firmele care fac afisele electorale pentru campania lui Obama, au refuzat sa execute comenzile, pana cand – si aceasta este o chestiune iminenta – al doilea personaj, Joe Biden, actualul presedinte de politica externa al SUA, nu va dispare din ele.
Din America, Traian Basescu s-a intors cu ideea sustinerii, contra prieteniei cu Joe Biden, a razboiului impotriva Iranului, cu o dragoste bolnava pentru conducta Nabucco, moarta din fasa, deoarece gaz pe ea nu va baga nimeni, decat, eventual, Armata Rosie, insiruita cu spatele la terminal, dupa o cura de un an cu fasole, si cu ordinul transformarii lui MRU in “premier interimar”. Toate acestea plus altele, se pot incadra la categoria MMO (Mickey Mouse Operations), adica aiureli de Disneyland, pentru omenirea anului 2012. Dar dinozaurul Basescu, ultimul din seria portocalie ramas in viata, continua sa le sustina cu sfintenie.
In 2005, desi l-a prelucrat la Vila 3 Lac,  pe Tariceanu, Basescu nu a reusit sa-l impuna pe MRU, dupa o scurta vizita la Budapesta, de unde si-a apelat sustinatorii central europeni, premierul de atunci intorcandu-se cu ordinul de rezistenta. In aceasta situatie, tot pe mana lui Joe Biden, implicat in mafia energetica international, Basescu l-a numit pe MRU director SIE. Se explica astfel reactia lui MRU si a celor doi recent racolati, Elena Udrea si Teodor Stolojan, cand, la 30 noiembrie 2006, au fost arestati in Romania, din ordinul lui Tariceanu, celebrii spioni energetici Vadim Benyatov, Mustafa Oral si Semion Stanchev. Urletelor de protest ale celor trei, li s-au alaturat imediat protestele superdemocratice ale unui grup de important politicieni americani, format, bineinteles, din Joe Biden, senator de Delaware si rinocerii sai, deputatii Robert Wexler de Florida, Elton Gallaghay de California si Rchard Lugar de Indiana.
Intre timp, Joe Biden a ajuns vicepresedinte, impus de dinozaurii neoconservatori lui Obama, la o luna dupa alegerea acestuia si principala sa grija in politica externa americana a fost sa-si implementeze tuterii, adica indivizi care nu aveau nici o legatura cu diplomatia, afaceristi ratati ca Mark Gittenstein sau profesorasi ca Michael MacFaul, drept ambasadori in Europa de Est. Scopul era ca baietii sa se imbogateasca prin afaceri oneroase cu presedintii de paie (exemplu Chevron), sa-i imbogateasca grupul si sa-i sustina viziunea politica agresiva, absolut contrara programului Obama. La rusi nu a tinut, pentru ca MacFaul, care si-a permis, inainte de acreditare, sa ia legatura cu opozantii anti Putin a fost imediat amenintat cu expulzarea. A tinut insa la romani, unde habarnavistul intr-ale diplomatiei Marc Gittenstein si-a permis sa se poarte cu noi mai rau decat supraveghetorul lui Brejnev, numitul Drozdenco, pe vremuri. Ala il ameninta doar pe Ceausescu, intre patru ochi, in timp ce asta a iesit de mai multe ori la posturile de televiziune, impunandu-ne sa-l sustinem pe Basescu si amenintandu-ne, atunci cand strigam “Libertate!” si “Democratie!” in strada, ca la 24 ianuarie a.c., cand ne-a cerut sa fim multumiti ca nu se trage de pe blocuri in noi, ca in Siria.
Exercitandu-si talentul doar asupra lui Basescu si a lui Sarkozy, dupa arestarea tradatorei Iulia Timosesnco in Ucraina, in 14 septembrie  2011,Joe Biden, ajuns vicepresedinte, i-a cerut imperativ slugii de la Bucuresti, schimbarea lui Boc cu MRU. In acelasi timp, Boc a fost chemat in Israel, unde durii anti Netanyahu si anti Perez i-au cerut sa cedeze. Spre edificarea romanului, in privinta a ceea ce ne asteapta, ziarele extremiste din Tel Aviv, au titrat in acele zile (23-24 noiembrie): “Mihai Razvan Ungureanu – UN PREMIER PENTRU RAZBOI” si “Mihai Razvan Ungureanu ESTE PREMIERUL DE RAZBOI AL ROMANIEI”, citand copios din declaratiile Basescului facute in 2010: “Romania va fi un partener loial al Israelului”. De prisos sa spunem ca, in replica, Hussein Salami, vicecomandant al Garzilor Revolutiei din Iran, dadea declaratii la Teheran cu titluri ca: “Armata israeliana se antreneaza in Romania” si “Romania la razboi, pentru Israel 2”.
Acesta este razboiul pe care il viseaza coana Macovei, un razboi la care Basescu poate sa-si trimita bourenii, turcestii si codrutele, daca tot i-a facut colonei, ca pe noi, proaspetii asistati social, sau “beneficiari” proveniti din sistem, nu ne prinde!
Lasand gluma la o parte, intelegem ca Joe Biden e ga-ga, dar nici cu Basescu nu ne e rusine! Se crede, probabil, pe vremea tineretii, cand se forma ca self made man, adunand  600.000 de dolari, numai din traficarea, pe piata romaneasca, a celebrelor “carpete “ “Rapirea din serai” pe care avea monopol, achizitionandu-le en gros, cate 12 la pachet, de la un hassidic de origine romana, pripasit la Amsterdam si desfacandu-le, prin intermediul lui dom” Nelutu, actualmente pripasit si el prin Germania, si al altor baieti de port care astazi isi pun la dispozitia propagandei basiste muschii si repertoriul lor de amenintari si injuraturi.
Ca ultima dovada a alienarii lui Joe Biden, aducem trimiterea spre compromitere a doamnei Hillary Clinton la Ankara. Numai un alienat putea trimite o femeie sa-i repuna pe sine viziunile politice in doua state musulmane, Turcia si Siria. Pentru ca, stimati romani, afacerea Siria i-a apartinut lui Biden prin Sarkozy, care si-a trimis acolo, pe post de insurgenti, maghrebienii din Legiunea Straina. Dar Sarkozy, penultimul dinozaur european, a cazut, iar Turcia, Israelul, Siria si Libanul, au hotarat sa-i dea o palma cu piciorul lui Biden, chemand in ajutor Flota rusa. Escadrele rusesti pazesc coastele Libanului si “insurgentii” nu mai pot primi ajutor.
Pacea si ratiunea se afla alaturi de Obama, de Putin, de Netanyahu si de Abu Mazen (Mahmoud Abbas). Toti acestia s-au pus de accord pentru coexistenta in relatii pasnice, de buna vecinatate, a doua state independente, Israel si Palestina, cel care isi asuma in teren, misiunea de arbitraj fiind Putin. Dovada consta in evenimentele ascunse cu grija publicului roman de presa basista – vizita, in numele pacii, de luna trecuta, a lui Putin in Israel si Palestina, soldata cu taierea, intr-un entuziasm de nedescris a panglicilor bulevardelor “Vladimir Putin” la Bethleem si Ramallah si dezvelirea, in aplauzele celor 1 milion de participanti evrei a monumentului “Armatei Rosii” la Netanya. Acordului i s-a alaturat si regale Abdullah al doilea de la Amman. Si in aceasta lume care vrea pacea, riscand sa-si puna in cap si Israelul, nu numai Rusia, Turcia si tarile arabe, Joe Biden a trimis-o intr-o misiune imposibila pe Hillary Clinton. Din fericire, Casa Alba a trimis recent acolo un inspector, spre lamurirea doamnei Clinton, inspector care cunoaste, imtamplator, extrem de bine, si situatia din Romania si obiectivele SCMD. Este o replica la detasarea de catre Biden, din anturajul d-nei Clinton, pentru 12 ore, a trepadusului Philip Gordon. Trimiterea acestuia la Bucuresti a avut drept unic scop sa-i atraga atentia ultimului dinozaur bushist, Traian Basescu, sa-si mai puna fermoar la gura, ca amenintarile cu arestarea la adresa liderilor USL, a parlamentarilor care l-au suspendat prin vot, a primarilor care n-au boicotat referendumul (si pe care el i-ar fi numit, nu i-ar fi ales populatia) a politistilor, a tuturor celor care au fost la vot, nu da bine la … democratie. Cu atat mai mult cu cat a tot invocat “cazul Nastase”, aproape recunoscand astfel ca acesta a fost condamnat si arestat politic.
In concluzie, ne punem sperantele in victoria lui Obama in alegeri, in disparitia visului rau american pe nume Joe Biden, dar si a dinozaurului sau de la Bucuresti Traian Basescu, a carui intoarcere la Cotroceni, in dispretul majoritatii poporului roman, al Constitutiei si al vointei natiunii, ar insemna teroare stalinista, arbitrariu, dictatura si razboi, nu numai distrugere economica si mentinerea, la preturi neeuropene a gazului rusesc. Speram insa ca acest lucru nu se va intampla, in pofida santajelor si amenintarilor basiste impotriva marionetelor de la CCR, DNA, Parchetul General, Procuratura Generala, etc., deoarece actuala echipa numita, dar care inca nu poate guverna a USL-ului, are la dispozitie consilierea extrem de competenta a unuia dintre cele mai dotate creiere ale Pentagonului, generalul Wesley Clark!

Pentru pacea lumii, pentru democratie, Dumnezeu sa protejeze America, Dumnezeu sa salveze Romania!

Jos Joe Biden! Jos Traian Basescu!

Col. (r) dr. Mircea Dogaru
PRESEDINTELE SCMD