vineri, 8 iulie 2011

In atentia tuturor membrilor SCMD

Raspuns in sprijinul BO ale Filialelor care sunt interpelate de cei ce nu gandesc

Ai platit sau nu, anual, integral, o cotizatie de 120 lei. Ca urmas, doar 60 lei. Din acesti bani, sindicatul returneaza la filiale 30%. Raman 84 de lei in contul sindicatului. Din acestia, SCMD a platit pe procesele pe recalculare 62 de lei membrilor de la sud de Carpati si 82 de lei celor de la nord de Carpati. Rezulta o medie de 72 de lei. Raman 12 lei. Din acesti 12 lei sindicatul plateste deplasarile avocatilor si consumabilele. Tot din acesti bani sindicatul plateste cheltuielile legate de deplasari, inchirieri, achizitii de bunuri cu ocazia marilor mitinguri si marsuri. Tot din acesti 12 lei, plateste abonamentele telefonice pe tara si serviciile care tin de propria functionare. La un calcul sumar rezulta ca mai raman din cotizatia dumitale, prezupunand ca ai achitat-o integral, suma de “-100” (minus una suta) lei. Iar din acest minus, daca scadem si cheltuielile externe legate de actiunile in afara tarii, preconizate pentru acest an, rezulta ca sindicatul nu are cum sa-ti asigure personal suma de 150 de lei mai mare oricum cu 30 de lei decat cotizatia ta, pentru reprezentare in procesele pe revizuire. Aceasta suma a fost negociata cu avocatii sindicatului pentru fiecare membru din orice punct al tarii, pentru ca altfel o actiune individuala a dumitate, stimate coleg, in instanta te-ar duce la peste 10.000 lei. Te mai informam stimate coleg ca, din pacate, SCMD ofera lunar de la 1 la 5 ajutoare de inmormantare a cate 1000 lei. Se pune intrebarea de unde mai are bani sa faca fata SCMD in conditiile in care cheltuielile depasesc de 5-10 ori cotizatia dumitale platita sau nu integral? Raspunsul este simplu: din desfiintarea depozitelor care reprezinta acumularile realizate in 2010, adica mult mai putine miliarde in realitate, pe care diversi indivizi cu boii sau nu acasa, cu intrare directa sau nu la Oprea, pretind ca i-am fi deturnat. Iar in perspectiva vom utiliza banii acestor indivizi ,pe care intentionam sa-i executam prin justitie, pentru ca ticalosia si prostia, ca si otrava muierilor fara neuroni dar cu exces de hormoni, este normal sa se plateasca. Nu avem nimic personal cu domniile lor, “”cea mai frumoasa fata nu poate da decat ceea ce are””, adica nu poti cere creier si onoare celor ce nu poseda decat ambitii, noi stiind, ab initio, ca “”facerea de bine inseamna …”” dar nici nu putem admite ca paranoia, prostia sau interesul personal al unora sa ameninte interesul general si existenta sindicatului, o structura care nu va deveni niciodata, in ciuda presiunilor genialilor izmanari si chelneri ai puterii portocalii, o sluga sau o anexa a acesteia.

In concluzie, pentru cei care ne urmaresc mai greu textul, punem intrebarea: ai achitat sau nu integral 120 de lei dar vrei, dupa ce ti-am dat 82 sau 62 lei, filialei tale 36 de lei, sa mai platim 150 lei, mai mult decat reprezinta cotizatia ta?

Cu scuzele de rigoare pentru toti oamenii de bun simt din SCMD si cu precizarea ca acest raspuns a fost generat de incapacitatea unora, putini la numar, de analiza si sinteza sau, poate, de lipsa de informare.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU