marți, 11 mai 2010

1. Ascultaţi cuvântul cetăţeanului puternic!

C O N C O R D I A

DOMNULE PREŞEDINTE TRAIAN BĂSESCU,

STIMAŢI PARLAMENTARI ŞI GUVERNANŢI,

Ne considerăm cetăţeni liberi al României, crescuţi şi educaţi în numele dreptăţii şi-al credinţei în Domnul IISUS HRISTOS şi facem un apel din inimă către domniile voastre, către toţi cetăţenii patriei, indiferent din ce partide politice fac parte, a sosit timpul să realizăm CONCORDIA, să ne unim forţele pentru a salva această navă (ROMÂNIA) care pluteşte în derivă, să găsim puterea în noi (aşa cum la REVOLUŢIE ne strângeam în braţe şi plângeam de bucurie că, în sfârşit, prin sacrificiul suprem al eroiilor noştri legendari – tânăra generaţie ce nu s-a temut de moarte – cucerisem LIBERTATEA şi dreptul la DEMOCRAŢIE…după o jumătate de secol de înrobire comunistă) de-a face un efort de omenie şi dăruire patriotică, să nu ne lăsăm înrobiţi de nişte împrumuturi exorbitante cu dobânzi înrobitoare, să ne salvăm prin ROMÂNII NOŞTRI din ţară şi din străinătate.

ATENŢIE!

Suntem în plin război, va trebui să trăim sau să murim; un cataclism distrugător ne poate omorî în clipele următoare, să ne lăsăm cuprinşi de disperare, să nu ştim unde putem găsi ajutorul?

Aduceţi-vă aminte ce greutăţi a înfruntat GERMANIA după al doilea Război mondial, care a ştiut să-şi mobilizeze fiii credincioşi patriei, ca să poată supravieţui, ca apoi să devină locomotiva Europei.

SALVAREA NOASTRĂ

Oameni buni, pe care noi v-am votat, în care am avut încredere că ne veţi asigura un trai decent, cum puteţi să acceptaţi ideii şi propunerii de-a reduce pensiile şi plata salariilor cu procente (diferenţiat..) de la 15-25%, când şi aşa viaţa ne este destul de grea?

După REVOLUŢIE am avut oameni capabili să se ridice şi să devină afacerişti, industriaşi, întreprinzători în domeniul agriculturii, transportului, telecomunicaţiilor, construcţiilor, bancheri renumiţi, clasa avută pe care toate guvernele au pus-o la zid şi aţi creeat organisme peste organisme de îngrădire, cercetare, urmărire…(numai să-i denigraţi mai mult sau mai puţin pe vinovaţii

şi adversarii politici), dar cred că veţi lua exemplul Americii, Italiei, Germaniei şi a multor state care şi-au salvat ţara prin ajutorul pe care l-au cerut şi l-au primit de la concetăţenii lor.

SOLUŢIA CEA MAI LA ÎNDEMÂNĂ ESTE:

Cele câteva miliarde pe care le voiţi să le stoarceţi de la cei amârâţi: pensionari şi salariaţi le puteţi lua cu ÎMPRUMUT LEGAL şi o dobândă omenească de la bancherii români, cărora trebuie să le asiguraţi garanţia returnării banilor şi facilităţi fiscale de revigorare a investiţiilor în sectoarele economice cu preponderenţă (industrie, agricultură, transport, construcţii).

Sunt sigur că veţi găsi înţelegere şi sprijin, dar făceţi acest pas de-a salva ROMÂNIA, fiindcă aceştia (bogaţi) sunt fiii noştri care vor pune umărul să scoatem ţara din criză.

SOLUŢIE DE REZERVĂ

Nu minimalizaţi foştii parteneri din piaţa răsăriteană şi de ce nu şi alte ţări care sunt dispuse la o cooperare loială, nu de sărăcire şi de subjugare economică şi politică.

NOTĂ:

Acest comunicat va fi transmis în ţară şi străinătate prin intermediul MCP Press Agency, a fost redactat în ziua de 9 mai, Ziua Europei şi face parte din campania de informare “MERITUL CETĂŢEANULUI PUTERNIC”.

1. Ec. Mihai Georgevici,

Preşedinte Fondator al Fundaţiei MCP {MASS COMMUNICATION POWER}

Scriitorul-compozitor Marin Voican-Ghioroiu