duminică, 22 mai 2011

Gelu Visan, scuipat si luat la suturi de electorat la Bailesti

Exclusiv: Gelu Visan, scuipat si luat la suturi de electorat la Bailesti, salvat de politia comunitara
Gelu Visan a spus la Antena 3 ca ma da in judecata. Foarte bine, ne vedem la tribunal. Sper ca la ala din Bailesti, sa fie sentinta corecta :)

Gelu Visan, acest DSK al PDL (remember cazul “violul”), este deputat la Bailesti. Si mai ales se incapataneaza sa fie deputat la Bailesti, in ciuda faptului ca bailestenii ii tot arata, cu mere, cartofi, suturi si scuipati, ca nu-l iubesc.

Anul acesta, gelatul Visan si-a furat-o in doua reprize de la electoratul sau drag. Si, dupa cum au relatat martori oculari pentru realitateamea.ro, “daca nu era Politia, aveam alegeri partiale in colegiul Bailesti”

Prima repriza a fost in 10 martie, cand Visan s-a dus in piata agro din Bailesti sa imparta flori dupa Ziua Femeii. Cand a aparut domnul deputat vedeta tv, lumea s-a îmbrâncit să apuce loc în față, la înjurat, la scuipat, care la ce se pricepea. Fiind în piață, au mai aruncat în el cu diferite produse agro-alimentare: o ceapă, un cartof, un măr, in functie de posibilitati. Oamenii s-au repezit sa-l bata si numai politistii comunitari l-au scapat din ghearele lor.

Unul dintre consilierii locali ai orasului, Dorin Manciu, a fost martor la acest episod, si a povestit pentru realitateamea.ro ca a deputatul PDL a scapat cu greu de bataie in acea zi: “Venise prin piata cu niste tentative de garoafe, din alea luate cu un leu la metru cub, de la cimitir, si oamenii s-au enervat cand l-au vazut. L-au luat cu huo, cu injuraturi, cu imbranceli”.

A doua repriza in meciul Bailesti-Visan s-a desfasurat chiar la slujba de Inviere. Ca un VIP ce este, Visan a intrat mandru in biserica, si cum a trecut de prag, a fost luat in primire: “Iesi afara, porcule!”, “Asta n-a mai trecut pe la biserica de cand s-a botezat!”, “Cand era mic vorbea cu lumea, acuma vorbeste doar la televizor, ca Ceausescu!”. Strigaturile au fost acompaniate de scuipati – obicei local – si s-au incheiat cu suturi in dosul deputatului PDL, care a fost scos cu sila din biserica. Suspiciunile pentru acest incident au cazut in capul primarului PDL din Bailesti, Pistritu, care ar fi omul lui Berceanu, si l-ar dusmani pe Visan

Contactat de realitateamea.ro, Gelu Visan a sustinut ca “n-a fost niciun incident la biserica”, si ca oamenii il iubesc pentru tot ce a facut pentru ei, in calitate de deputat. “Banuiesc ca sunt astfel de zvonuri, pentru ca acesta este nivelul la care a coborat politica romaneasca, dar vreau sa va spun ceva: eu de doi ani de cand sunt deputat ma duc in toate pietele si in toate targurile din colegiu, si niciodata nu s-a intamplat asa ceva. Eu sunt unul dintre politicienii care merg pe jos”, a spus Visan, recunoscand totusi, cateva secunde mai tarziu, ca a avut probleme la contacul fizic cu electoratul din cauza taierii pensiilor si salariilor: “A fost mai greu cand s-a anuntat ca taiem pensiile si salariile, atunci a fost ceva mai deosebit… Lumea era suparata…

Publicat de Adriana Dutulescu

http://www.realitateamea.ro/2011/05/exclusiv-gelu-visan-scuipat-si-luat-la-suturi-de-electorat-la-bailesti-salvat-de-politia-comunitara.html