marți, 21 iunie 2011

LA REFERENDUM, PE VIATA SI PE MOARTE!


-in atentia tuturor membrilor SCMD-
Doamnelor si domnilor,
Cu ocazia intemeierii fiecarei filiale ati fost avertizati, in ultimii doi ani, asupra pachetelor de legi antieuropene, anticonstitutionale si antinationale care vor urma, vizand nu numai distrugerea fiecarei categorii socioprofesionale, incepand cu militarii, dar si, pas cu pas, a statului numit Romania!
Astazi, acest proces este ca si incheiat: industria ne-a fost definitiv distrusa, pamantul productiv nu ne mai apartine, exploatarile miniere sunt inchise pentru a fi cesionate pe nimic strainilor, nici o banca nu mai este romaneasca, ultimele posesiuni ale natiunii sunt gestionate de firma Franklin Templeton, iar guvernul se pregateste sa dea pe nimic ultimele active. Presedintele declara ca statul nu are nici o obligatie fata de cetateni si indeamna forta activa sa-si gaseasca de lucru aiurea iar premierul cere pensionarilor sa paraseasca in maximum sase ani, pe cale naturala, sistemul. Slujbele au ajuns o raritate, salariile o batjocura (pana si diurnele luptatorilor din teatrele de operatii au fost taiate), pensiile, alocatiile pentru copii, elevi si studenti, indemnizatiile pentru persoanele cu dizabilitati si pentru revolutionari - un lux, ca si spitalele si scolile!
Tot in urma cu doi ani, SCMD-ul va avertiza ca gongul final il va constitui, dupa distrugerea Romaniei de facto, distrugerea de jure prin regionalizare, ca inceput al destructurarii Romaniei prin federalizare. Si iata-ne ajunsi aici !
Un presedinte tradator, un guvern tradator, o majoritate parlamentara tradatoare vor sa imparta Tara, in scopul pastrarii puterii prin frauda, in opt regiuni de tip stalinist, botezate, in dispretul istoriei, “judete”. Mai mult decat atat, proiectul PDL-UNPR-UDMR prevede ca in aceste judete sa apara substructuri administrative de Ev Mediu timpuriu, prestatale, de tipul Tara Barsei, Tara Oltului, “Tinutul Secuiesc”, etc.
Va reamintim ca Ardealul cedat a fost eliberat la 25 octombrie 1944 prin jerfa a peste 58000 de militari romani si imediat ocupat de trupele sovietice, Stalin conditionand retrocedarea de acordarea cetateniei romane celor 400.000 de fascisti unguri adusi din Ungaria si colonizati de Horthy, si de creerea unui bantustan unguresc numit Regiunea Mures Autonoma Maghiara.
Mult hulitul Dej ne-a scapat de ocupatia ruseasca in 1958 si, la fel de hulitul Ceausescu, de consecintele acesteia, zece ani mai tarziu.
Astazi puterea tradatoare reface mostenirea stalinista in numele …democratiei europene.
Potrivit art. 118 din Constitutia Romaniei si Juramantului nostru, datoria noastra de militari este sa aparam “chiar cu pretul vietii” independenta, unitatea, integritatea terioriala a Tarii si democratia constitutionala. Pana la arme insa, exista mijloacele democratiei constitutionale. Deocamdata !
USL, ca forta a opozitiei, a declarat ca va organiza referendum-uri in judetele unde detine puterea in consilii. Impartasim aceleasi opinii ! Reorganizarea administrativ teritoriala a tarii nu se poate face fara consultarea natiunii! Natiune pe care o informam prin prezenta ca puterea tradatoare vrea prin forta, in Parlament, sau prin asumarea raspunderii de catre guvern sa impuna si absurda si antinationala Lege a statutului minoritatilor !
In consecinta, rugam toate filialele, pe toti membrii de sindicat dar si pe toti rezervistii din judetele unde se vor organiza referendum-uri, sa sprijine cu toata forta acest demers al USL, sa convinga intreaga populatie sa voteze impotriva reformei PDL-iste, pentru pastrarea integritatii teritoriale si a insasi existentei Romaniei ca stat.
Rugam de asemenea toate filialele si pe toti membrii SCMD si simpatizantii din judetele unde puterea detine controlul sa organizeze manifestari de toate tipurile pentru a solicita si obtine organizarea de referendum-uri.
Doamnelor si domnilor,
Batalia noastra nu mai este o lupta pentru statut si drepturi ci o BATALIE PENTRU ROMANIA. Sa fim pregatiti, la nevoie, de sacrificiul impus de Juramant!

Honor et Patria! Vae victis!
PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU